Deja jau pasiėmiau gunslinger. O kaip galvoji, ant ko geriau ir patogiau žaisti, ant klaviatūrinio, ar ant liečiamo telefono žaisti tą Heroes lore Zero?
Reikalingos.. 1. Naujokai susipazista su zaidimais 2. idomu paspoksot 3. Buna nematytu zaidimu... Beto man atrodo ir beto jus turite ka veikti.. gal paskaitykite forume ,,del svetaines,, atrodo sitaip vadinasi ir atlikite darba..
Jokzas24 - Aš dar jį nevisai kaip ir žaidžiu ,nes kolkas žaidžiu žaidimus ,kuriuos parodysiu antrame apžvalgų pakelyje ,bet galiu atsakyti į tavo klausimus .Žaidžiu ant Nokia 5800 Xpress Music paties taisyta versija. Pasirinkau Assassin'ą ,mano lvl šiuo metu yra tik 13-tas. Kaip jau sakiau mažai jį žaidžiu ir perėjau tik 7%. Ant šio žaidimo irgi darysiu apžvalgą ,bet tai bus truputėlį vėliau .
Dėl antro apžvalgų pakelio:
Žinau ,kad jau praėjo savaitė nuo mano apžvalgos ,bet aš manau ,kad jau pakankamai perėjau žaidimus ir galiu padaryti apžvalgą .Taigi apžvalgos bus jau rytoj!
Istorija. Raulis yra pažengęs gangsteris. Jis gerai gyvena ,turi mergina. Vieno "baliaus" metu buvo gaujos susirinkimas ir Raulis turėjo ten važiuoti. Staiga atsisėdęs į mašiną išgirdo kažkokį keistą garsą. Po akimirkos mašina sprogo ,bet Raulis išgyveno ir nutarė viską pradėti iš naujo. Apie žaidimą. Na ,istorijos pradžia šeip gan nebloga ,bet ir joje jau yra šiokia tokia nesąmonė. Nesuprantu kaip po tokio sprogimo Raulis išgyveno ,nes žaidime tas vaizdas buvo parodytas ir sprogimas buvo mašinos viduryje. Na ,gerai prie šito nesustojam. Misijos šiame žaidime buvo panašios ir labai lengvos. Šaudytis ,aišku reikėjo daug ,bet priešininkai man nedarė didelės žalos ,net būdami penkiese. Šito tikrai nesitikėjau ,nes praeitose dalyse aš tikrai jų bijojau ir buvau atsargus. Automobiliai šiame žaidime beveik nepasikeitė. Aišku ,atsirado naujas ir gražus keturratis ir žaliasis ,lėtas tankas. Bet aš nenoriu skaityti tanką kaip automobilį ,nes jis dažniausiai naudojamas kaip ginklas ir be to su juo mums pasivažinėti daug neleis ,nes tanką mes vairuosim tik dviejuose misijose. Taip pat atsirado gan neįprastas daikčiukas - Jetpack'as. Man jis nepatiko ,nes jis perkaisdavo ir reikėdavo kas penkias sekundes vėl liesti žemę. Sraigtasparnis buvo tikrai geresnis ,bet dėja šioje dalyje aš jo neradau. Taigi ,kaip sakiau misjos čia nebuvo sunkios ,bet visgi buvo tokia viena misija ir ji tikrai būtų netokia sunki jeigu "Gameloft" organizacija skirtu daugiau dėmesio policininkams. Ogi ,misija buvo tokia - reikėjo su tanku gauti tris policijos žvaigždes ,kurios reiškia jūsų pavojingumo lygį. Pagalvojau ,kad tai yra lengva ,bet kai pamačiau pačius mentus ,tai čia buvo tiesiog {CENZURA}! Jie {CENZURA} nieko nedarė ,išvis manęs negaudė ,aš su tanku šaudau į mentų važiuojančia mentų mašina ir pas mane atsiranda žvaigždė ,o tie mentai dabar mane nustoja vytis ,jie apskritai nieko nedaro ,nebent vienas mentas iš tos mašinos tik po penkių minučių išeina ir pradėda bėgt link tanko .Aišku ,aš ji turiu nužudyt ,kad pas mane atsirastų antroji žvaigždė ,bet aš ji nužudau ir {CENZURA} neatsiranda!!! Po dešimties realių minučių atvažiuoja dar vieną mentų mašina. Privažiuoja prie tanko ir vsio. DAUGIAU JIE NIEKO NET NEBANDĖ DARYT! Kas yra šioje misijoje baisiausia? O baisiausia yra tai ,kad aš šiai misijai suknisau savo dvi gražias dieneles! Jeigu nebūtų tos misijos aš galėčiau mėgautis gražiuoju Heroes Lore: Zero! Bet tiek jau to ,kas buvo - tas buvo. Taip pat pastebėjau ,kad šioje dalyje netaisyklingai nupieštas žėmėlapis. Jie netaisyklingai nupiešti dviejose rajonose (Amazonėje ir Favelase). Tai irgi mane labai sunervino ,nes tą žiauri misija su tanku buvo viename iš šitų miestų (Favelase) . Muzika. Muzika ,tai vienintelė gera dalis ,kurią radau šiame žaidime. Ji buvo nuostabi. Su muzika problemų nebuvo išvis ,nes buvo daug radijo stočių. Trūkumai ir pastabos. Oi ,kiek jų yra daug! Silpna ir kvaila istorija ,idiotai mentai (už ką labai nekenčiu šio žaidimo) ,netaisyklingai nupieštas žemėlapis dviejuose rajonuose ,nėra malunsparnio ,negalima plaukti (nebent su motorine valtimi ,bet kol ją reik ilgai ieškot) ,lengvos misijos (išskyrus vieną) ,lengvi priešai.
Kūrėjai: Gameloft Metai: 2011 nuo Kristaus gimimo Išbandyta ant: Nokia 5800 Xpress Music Įvertinimas: 2 iš 10 (Niekada negalvojau ,kad toks mažas bus įvertinimas ,bet dėja nieko gero šiame žaidime neradau. Be to gameloft turbūt visą dėmesį skyrė iPhonams ir Androidams ,todėl ir visai pamiršo JAVA)
Assassin's Creed: Revelations
Istorija. Jau visiems pažįstamas assassin'as Ezio gauna naują misiją - nužudyti keletą žmonių. Jis nukeliauja į Konstantinopolį ,omanų imperijos širdį ,kurioje auga templerų armija. Taigi ,šita užduotis bus sunki. Apie žaidimą. Ech ,mažai ką pamačiau naujo nuo trečiosios (Brotherhood) dalies. Valdymas tas pats ,triukai tie patys. Bet visgi yra šiek tiek naujų dalykėlių ,pavyzdžiui tris minutes trunkantis jojimas ant arklio. Tai nėra labai įdomu ,nes tikrai nėra sunku peršokti su gražiu arkliuku visas kliutis arba atmušti puolantį karį. Kai kas išliko net nuo antros dalies. Tai yra skrydžiai ant paukščio. Viskas tas pats ,tik pagerėjo grafika. Šie skrydžiai taip pat nebuvo sunkus ,bet jie buvo ilgi ir neįdomus ,reikėjo tik tinkamu momentu paspaust migtuką ir sprogdinti priešų ginklus. Kai užduotis vyksta mieste ,tai yra įdomiau ,bet truputį nusibosta. Labai nervina kvailos kliūtis ,kurias pavyksta pereiti tik iš dešimto karto. Iš nervų tu gali sudaužyti savo telefoną arba išjungti ir ištrinti žaidimą. Bet aš taip stipriai nesinervinau ,nes tai jau buvo ir ankstesnese Assassin's Creed dalyse. Be to buvo keletą bugų ,pavyzdžiui nepaaiškinama mirtis. Tiesiog iš niekur nieko šokdamas gali mirti ore. Bet tai būdavo retai. Didžiausia problema buvo istorijos pasakojimas. Nelabai suprasdavau ,kodėl aš atvykau į šį miestą ir kodėl turiu nužudyti tą žmogų. Taip pat yra žaidime ir nesąmonės ,pavyzdžiui ,kai jus puola daug karių tu pakvieti kitą assassin'ą į pagalbą ir tas assassin'as mėto į karius granatas ,o kariai stovi prie pat tavęs. Šiuo atvėju tu turėtum nukentėti ,bet tu lieki sveikas ,o tavo priešai guli kraujo baloje. Žaidimas man nelabai patiko ,ankstesnes dalys ant JAVOS buvo geresnės ir šioje dalyje atsiranda magija ,o tai jau gadina visa žaidima ,nes iki šiol žaidimas atrodė tikroviškai ,o dabar ne. Trūkumai ir pastabos: Na ,taip jų irgi yra nemažai ir visus aš jau buvau kaip ir papasakojęs. Magija gadina žaidimą ,mažai kuo skiriasi nuo ankstesnės dalies ,nepatiko joti arklių ir dar labiau nepatiko skristi paukščių ,yra būgų ir nesąmonių.
Kūrėjai: Gameloft Metai: 2011 Išbandyta ant: Nokia 5800 Xpress Music Įvertinimas: 5.5 iš 10
Little Big City
Istorija. Istorijos čia nėra. Šio žaidimo tikslas pastatyti kuo įmanoma gražesni miestą. Jums padės šalia esantys kaimynai ,kitų miestų merai. Apie žaidimą. Aš mėgstu tokius žaidimus. Bet šis žaidimas mane šiek tiek nustebino. Čia nereikia laukti dviejų valandų ,kad darbininkai pastatytų rotušę ,nereikia laukti ,kol fermeriai surinks ūkio gerybes ,šiame žaidime teks laukti tik minutę ,kad pasistatytų namas ar užaugtų derlius. Žaidimas tikrai yra įdomus ,nes tikrai įdomu iš paprastos žemės daryti megamiestą ,kuriame viskas yra ir gyvena apie 20 milijonų žmonių. Bet aišku reiks pradėti nuo paprastų namelių ,bet jei žaidimui skirsite daug laiko ,tai jau po savaites turėsite miestą panašu į Vilnių ,o po dviejų miestas bus panašus į New Yorką. Bet jeigu jums tai nėra labai įdomu jus galite tiesiog vykdyti misijas ,kurios man nebuvo labai įdomios. Kiekviena misija prašo pastatyti kokį nors šlamštą ,pavydžiui pastatyk tris fermerio namelius ir šalia pasodink keturis beržus. Už misijas gauni nedidelį apdovanojimą (tūkstantį monetų ir pnš.) ,bet man tokie apdovanojimai nebuvo reikalingi ,nes statydamas ,mano manymu ,reikalingus miestui daiktus gali užsidirbti daug daugiau ,nei vykdydamas jas. Taip pat su misijom gali subjauroti miestą. Galiu pasakyti ,kad žaidimas sudėtas iš FarmVille ir Millionaire City ,nes jums reikės ir auginti maistą ,ir statyti prabangius namus. Žaidimas tikrai pritraukia ,nes aš jį įjungęs galiu prasedėti jame 4-5 valandas ,nes tikrai įdomu. Norisi pakelti lygį ir atrakinti kokį nors pastatą arba norisi gauti kuo daugiau "bašlių" (pinigų). Užvakar tik ir žaidžiau šį žaidimą. Muzika. Muzikos šiame žaidime truksta. Kūriant miestą norisi kokios nors ramios muzikytės ,bet dėja jos neradau. Aišku ,yra šiokie tokie garsai ,bet vistiek trūko. Trūkumai ir pastabos. Trūko muzikos
Kūrėjai: Gameloft Metai: 2012 Išbandyta ant: Nokia 5800 Xpress Music Įvertinimas: 9 iš 10
Vietoj Little Big City turėjo būti RPG nuo "Gameloft" "Dungeon Hunter III" ,bet šis žaidimas mane labiau pritraukė ,nei Dungeon Hunter ,todėl atsisiunčiau būtent jį.
Dėmesio: Aš dar nežinau ką galėčiau pakritikuoti trečiame apžvalgų pakelyje ,tad jus gaunat galimybė pasiūlyti man kokį žaidimą norite ,kad apžvelgčiau. Visi siūlymai temos komentaruose . Ačiū ,kad skaitėt!
Istorija:Persijos Princas išgyveno susidūrimą su smėlio demonais ir piktu sultonu, grąžindamas laiką iki pat pradžios. Lemtis nemėgsta, kai su ja yra žaidžiama, dėl to mistiškos jėgos išsikviečia Dahaka monstrą turintį nužudyti Princą. Tam, kad viskas grįžtų į savo vėžes, Princas turi susirasti Laiko imperatorę. Kelionėje į Babiloną jo laivą užpuola keista juoda moteris su savo komanda. Princas nužudęs Shahdee (toks juodos moters vardas) susitinka su Kaileena, kuri pasako kuriame kambaryje yra Laiko imperatorė. Kambaryje neradęs jokio žmogaus, Princas pradeda aiškintis kur yra Laiko imperatorė ir pagaliau sužino jog tai yra Keileena... Apie žaidimą:Prince of Persia:Warrion Within žaidimą į telefonus perkėlė, jau gana giliai savo šaknis į mobiliąsias pramogas įleidusi kompanija Gameloft.Žaidimas yra įdomus ir kelia teigiamas emocijas.Sunkumas pasireikš spąstais ir priešų gausa. Pradžioje atsidursite laive kuri užpuolė piratai, žinoma priešai nėra stiprus. Čia, aišku, yra ir tam tikra vieta, į kurią pataikęs, gali sukelti didžiulį sprogimą. Kai visa tai įvykdysi tinkamai, iš viršaus ant tavęs užkritęs priešininkas perkels į kitą lygį laive.Tada patenki į vandenį, atsigeri ir judi tiesiai. Grįžęs ant denio, nužudyk priešininkus ir judėk tiesiai link kapitono būstinės čia tu sutiksi pirmąjį bosą Shahdee. Bosas įveikiamas itin lengvai. Laivui sudužus atsiduriame paplūdimy musu tikslas pasiekti tvirtove.Pačioje tvirtove sutiksite laiko karalienė Kaileena kuri bandys jus parklupdyti ir neleisti ištrūkti iš jos spąstų.Žaidime sutiksime tikrai neviena bosą, bet nevienas nepriliks Dahakai.Kiek daug praleistu valandų bėgiojimui nuo Dahako.Žinoma kovodami prieš priešus ir bosu neapsieisime be ginklu, bet geriausias iš jų Water sword. Kūrėjai neleido priešų pavertimo dulkėmis paversti monotonišku, todėl pridėjo įvairių kombo judesių, kurie padės jums ne kartą.
Apie žaidimą:Žaidime jums teks įveikti 13 skirtingu misijų,6 skirtinguose vietovėse.Taip pat rasite multiplayer režimą, per kuri gales žaisti iki 12 žaidėju online.Žaidimas pasižymi puikia grafika. Mano nuomone geriausias karinis žaidimas ant iOS ir Android platformos.Misijos tikrai įdomios ir nėra lengvos, bet as prisipažystu žaidimo neperėjau nes nelabai vykdžiau misijas, nes visas įdomumas multiplayer režime. Iš pradžių valdymas pasirodė sunkokas, bet prie visko priprantama.Kalbant apie multiplayer tikrai nėra lengva žaisti, nes žaidime yra rangai kuo aukštesnis tuo galima pirktis geresnius ginklus,šarvus ir įvairiausius priedus prie ginklu, todėl naujokui tikrai sunku žaisti ir rinkti taškus.Labiausiai patiko tai team battle(tai yra vienas iš online režimu 6vs6) kai su buriu įbėgti į priešininku baze ir pradedi skerdynės. Žaidimas tikrai įtraukiantis, todėl visiems kuriems patinka tokio stiliaus žaidimai su puikia grafika rekomenduoji išbandyti ši žaidimą.
Kūrėjai: Gameloft Metai: 2011 Išbandyta ant: iPhone 3GS ir Samsung Galaxy S2 Įvertinimas: 10 iš 10
Order & Chaos Online
Apie žaidimą:Žaidime galima pasirinkti iš keturių klasių Human, Elf, Orc, bei Undead.Žaidime išviso yra 500 questu,bet jų įvykdima pasunkina aukšto lygio žaidėjai, kurie neturėdami ką veikti žudo naujokus. Žaidime yra 1000 įvairiausiu skilu ir 2000 daiktu. Visu veikėju tikrai neteko išbandyti žaidžiau už žmones ir galiu pasakyti kad visai patiko.Lygiai kyla gan greitai ypač kai su draugais vaikštai po įvairius dungeonus.Žaidžiau neilgai gal kokia savaite ir galiu pasakyti kad čia geriausias MMORPG žaidimas ant iOS ir Android.Minusas tame kad ji 3 mėnesius galima žaisti nemokamai veliau reikia mokėti.
Istorija. Atsiranda zombiai ir jie pagrobia tavo mergą, o tu leidiesi į nuotykius ir pabaigoje ją surandi, bet tu jai nebereikalingas, nes ji pamilo zombį. Apie žaidimą. Žaidimas yra visai įdomus, man tokie žaidimai patinka. Taškai zombius, gauni pinigus, renki trofėjus, vykdai įvairias misijas, kurios yra visai įdomios. Yra labai daug įvairių ginklų. Žaidimas yra geras, nes jei tau bloga nuotaika - įsijunk šį žaidimą ir gerai pataškyk zombius. Misijos yra labai įdomios, nes jos yra įvairios: apsaugok mergą nuo zombių, gauk sau kokį dešrainį, nuvesk mergą per tamsą, taškyk zombius važiuodamas mašina ir t.t. Muzika. Muzikos beveik nebuvo. Norėjosi taškant zombius girdėti kokią baisią muzikėlę, nes zombiai buvo nebaisūs. Dar man patiko, kad buvo galima plaukioti vandenyje ir kad buvo daug salų. Trūkumai. Trūko muzikos ir man nepatiko, kad vaizdelius rodė lėtai, bet žaidimas vis tiek buvo linksmas.
Kūrėjai: Gameloft Metai: 2012 Išbandyta ant: Nokia 5800 XpressMusic Įvertinimas: 9 iš 10
Jau mėnuo praėjo nuo antro pakelio. Kažkaip visai nebuvo ką žaisti dar ir mobas buvo sulužęs. Gerai ,kad tėvas turėjo Galaxy Note ,tai dar Max Payne pagrajinau (apžvalga truputį žemiau). Šeip šis pakelis turėtų būti įkeltas prieš dvi dienas ,bet nusprendžiau padaryti jį per Jonines ,tai kad sveikinu visus Jonus ir visas Jonytes!
Max Payne Mobile
Skaitydami šią apžvalgą įsijunkite Max Payne Theme muzika ,kad būtų didesnis efektyvumas
Istorija. Max'as Payne'as kartą grižęs po darbo namo pastebėjo ,kad jo namo durys yra atviros. Jį apemė keistas jausmas ,tuomet jis suprato ,kad namuose yra netik jo žmona su vaiku ,bet ir nusikalteliai. Įėjęs į kambarį jis pamatė savo vaiko ir žmonos lavonus ,o tada ir pastebėjo žudikus. Payne'as išsiėmė ginklą ir atkeršijo jiems ,bet šį istorija Max'ą stipriai pakeitė... Apie žaidimą. Pamenu ,kai labai seniai dar žaisdavau šį žaidimą ir tai buvo (ir yra) vienas iš geriausių žaidimų. Istorija šeip yra labai ilga ir be galo įdomi. Šio žaidimo vienas iš kiečiausių dalykų yra laiko stabdymas. Tai labai patogu ir taip lengviau susitvarkyti su priešais. Lygiai taip pat patiko ,kad vietoj visokių filmukų ,jums parodo tokį mini-komiksą. O šeip ,kai jau tris kartus esi perėjęs šį žaidimą ant PC ,tai ant mobo nėra jau taip ir sunku. Šeip ,žaidimui truksta žemėlapio ,o tai kartais visai nežinai kur tau reikia nueiti. Tai kartais labai sunervina ir daug laiko gadina. Muzika. Muzika yra fantastiška. Ypač tą pagrindinė. Trūkumai. Žaidimas geras ,bet dėja kūrėjai nieko naujo nepridėjo ,todėl galima sakyti ,kad Max Payne Mobile yra lygiai toks pats kaip ir ant PC ,reikalingas žemėlapis ,nelabai patogus valdymas ,bei žaidimas neduoda jums tokių emocijų ,kaip Max Payne ant PC.
Kūrėjai: Rockstar Games Metai: 2012 Išbandyta ant: Samsung Galaxy Note Įvertinimas: 7.5 iš 10
Heroes Lore: Zero
Istorija. Lucian'o tėvai dingo be žinios. Po 15 metų Lucian'as randa žaliaplaukę mergaitę ,kurį papasakoja jam kas vyksta už miestelio ribų. Visur monstrai ir vien tik blogis. Tuomet Lucian'as nusprendžia padėti pasauliui atsikratyti blogio ,bei rasti tėvus. Apie žaidimą. Heroes Lore: Wind Of Soltia buvo legendinis žaidimas ant telefono. Tą patį galiu pasakyti ir apie Zero. Žaidime yra šešios klasės: Knight ,assassin ,warrior ,gunslinger ,gunblader ir elementalist. Aš žaidžiau už assassin'ą ir nesakyčiau ,kad man buvo sunku (kaip buvo apie jį apibūdinta žaidime). Kiekviena klasė turi savo ginklą ,o kai kurie ir savo šarvus. Žaidime visi šarvai ir ginklai yra parduotuvėse. Problemų su pinigais nebuvo. Tiesiog žudai monstrus ir jie tau išmeta pinigus ir aš jau turiu apie 50K. Istorija taip pat yra įdomi ,bet negaliu pasakyti ,kad yra geresne už Wind Of Soltia. Labai patiko ,kad personažas turi netik magiją ,bet ir jega ,su kurią irgi padaro keleta stiprių atakų. Sunkiausia šiame žaidime yra keltis lygį ,nes jau labai ilgai jis kelias. Lygis reikalingas tam ,kad galėtum naudoti ginklus ,bei šarvus. Žaidime taip pat yra boss'ai. Kai kurie iš tiesų yra sunkūs. Taip pat labai noriu padėkoti kūrėjams ,kad žemėlapyje parodyta kur personažui reikia nukeliauti. Kad pereiti šį žaidimą man prireikė 4-5 valandų ,bet žaidimo pabaigoje galima pasirinkti du variantus užbaigti istoriją ir ištrinti gyvenimą. Ant įdomumo aš paspaudžiau ištrinti gyvenima ir visas žaidimas pasikartojo ,bet lygis ,ginklai ir šarvai išliko. Muzika yra stipriausia žaidimo dalis. Kodėl? Jus to nesuprasit ,kol patys nepažaisit šio žaidimo. Trukumai. Nėra trukumų ,žaidimas tiesiog tobulas .
Kūrėjai: Hands-On Mobile ,EA Korea Metai: 2012 Išbandyta ant: Nokia 5800 XpressMusic Įvertinimas: 10 iš 10.
Na ,štai ,bet dėja trečio žaidimo neišvysite ,neturėjau aš laiko ,bei noro jau kažką daugiau žaisti ,juk vasara ,bei geras oras ,tad nėr ko sedėt prie PC ir mobo. Ketvirtas pakelis išeis liepos mėnesį. Rašykit kokius žaidimus noretumėte ,kad aš apžvelgčiau šioje temoje. Geros šventės!
Djarnai, tavo apžvalgos yra super! Tikriausiai šiame tinklapyje nėra nei vieno žmogaus, kuris taip gerai darytų apžvalgas, kaip tu. Dėl Heroes Lore: Zero aš tau visiškai pritariu, nes irgi perėjau šį gerą žaidimą. Bet turiu kelis klausimėlius: Kokių gerų žaidimų man galėtum pasiūlyti pagrainyti ant 5800? Ir nežinai, ant Heroes Lore: Zero pabaigoje tas padaras su sparnais mirė kartu su ta žaliaplauke merga?
Jūs turite prisijungti, jei norite rašyti žinutes, jei nesate užsiregistraves užsiregistruoti galite čia.
Jenis 2013 05 21, 23:01
Net nežinau kieno, bet dauguma nesenai įmestų naujienų su tokiu aprašymu, kad net nesuprasi apie ką ten rašoma, du sakiniai parašyti...
Blofeld 2013 05 21, 22:39
tco, klausyk, negaišk savo laiko dėdamas naujienas išvis anglų kalba, arba kur aprašymas tiesiog įmestas į google vertėją ir nukopijuotas. Nes tokias trinu iškart. Sėkmės. ;)
NaviZ 2013 05 21, 22:14
Bet tai logiškai pagalvok nu.
tco765 2013 05 21, 22:08
Nieks ir neprašo ,kad mestu
NaviZ 2013 05 21, 22:07
Nemanau kad ji mes savo visus darbus ir eis žiūrėti tavo asmenines žinutes.
tco765 2013 05 21, 21:06
Su Fiora susiekit kas galit ,kad pasijunktu į šį puslapį ir pm'ą pažiūrėtu ačiū
Manvisツ 2013 05 21, 20:58
Watsonai, sveikas atvykęs į internetą. Čia kalba ne lietuvių mokytoja, tad barbarizmų daug
Mantux99 2013 05 21, 20:55
omg negaliu sulaukt rytojaus, bus galimybe gyvai pamatyt jackass ir tony hawk!!!!!
Watsonas 2013 05 21, 20:50
Pareiskima, o ne zajava... Jus specialiai taip darot?
boyka. 2013 05 21, 20:50
Dekui uz atsakymus tikiuosiu viskas bus gerai jei dar telefono nepardave..
Manvisツ 2013 05 21, 20:47
Jei tiksliai žinai, kas pavogė, rašai zajavą ir sėdi ramus kol pakviečia atsiimti telefono
Watsonas 2013 05 21, 20:46
Visu pirma policija, o ne mentai.
boyka. 2013 05 21, 20:43
nu mano telefonas kuri pavoge yra nokia 6300 kas pavoge zinau, dokumentus turiu.. tada rytoj bandysiu i artimiausia nueit gal mentai suras kai yra zmogus zinomas..
Fiora 2013 05 21, 20:41
man rodos į artimiausią, bet netikiu, kad ras, nes mano seseriai yra pavoge, mano draugei pavoge ir visvien nieko nerado. Na bet kaip pasakius pabandyk, gal ras. Svarbiausia turi nueiti su kokiu nors dokumentu, kur imei butu, ar tai telefono dezute, kurioje pirkai arba kazka pan. svarbu, kad butu imei. Bei jei gerai pamenu, tavo tel verte turi buti didesne nei 400lt, kad jie isvis ieskotu. Kitaip pasakius nepamenu kiek, bet yra tam tikra verte telefono.
boyka. 2013 05 21, 20:34
Sveiki gal zinot kur kreiptis jei moba is taves pavoge? kitaip sakant ar reikia kreiptis i butent kazkoki policijos komisarijata ar uzteks nueit i artimiausia?
Playmax 2013 05 21, 20:20
Reik pagalbos, patarimu dėl Nvidia Tegra 2 T20 GPU spartinimo. Gal yra nusimanančių?
Kumelys 2013 05 21, 20:15
AA MAITNYKO OBIDAS ATSHOKES D kiekviena karta juoktis vercia
Altair 2013 05 21, 20:07
Nu jo man irgi gaila, kad fifa 13 neisejo ant android pes 2013 isvis ant telefonu nepasirode
Spoontoobig 2013 05 21, 17:02
O noretusi pilnos versijos su Online
Spoontoobig 2013 05 21, 16:58
Sveiki, gal galite padet del Drift Mania Championship 2? Nesuprantu kami replos ... Ikeliu, viska, ijungiu zaidima ir meta lentele Licesed failed. Make sure you logged in and turn on game again.. Ar kazka panasaus. Ka daryti? PLZ nes cia nerealus grajus.
P.S. Is marketo siunciant lite versija, viskas OK.
deivis183 2013 05 21, 16:57
nebent dar new kids nitro ir new kids turbo