Taigi keliant naujieną galima padaryti taip, kad rodytų jog kitas adminas įdėjo. Man rodos čia ar tik nebus, kad wirus taip padare, nes tą naujieną jis prieš tai įkėlė.
Ar man vienam taip atrodo ar wirus vėl nesąmones čia daro? Pvz naujieną Real Racing 2 dabar iškelta pirmam puslalį, nors buvo prieš mėnesį gal jau įkelta. Visi komentarai nuo seniau liko, viskas, o parašyta, kad Ezio įkėlė. Nes wirus taip pat yra ir Yzix, man rodos vėl admino neteks tuoj
Tiesa sakant man įgriso tokie adminai kaip xadidas ,plex ,Wirus ir dar keli ,kurie gavo administatoriaus statusą už nieko. Jie net neturėjo patirties ir buvo apsilankę vos 10 kartų ,bet kažkaip sugebėjo gauti admina. Šiek tiek aukščiau parodžiau xadidas'o įkelta naujieną ,kuri yra visiškai netvarkinga. Aš aišku ją patvarkiau ,bet jeigu jau nemokat kelt ,tai mokykites ,o ne kelkit belekaip! Tiesa sakant man jau taip pat įgriso ,kad paprasti naujokeliai gauna adminus ir noriu su jumis įvesti naują taisyklę. Kad gauti administratoriaus statusą reikia turėti kaip minimum statusą "Asas" ir nuo užsiregistravimo laiko turi praeiti mažiausiai 3 mėn. Taip pat narys turi būti aktyvus ir dažnai būnantis Online ,ir galintis tvarkyti tinklalapį ,bei jam padėti. Jeigu jis nėra aktyvus ir jo statusas yra žemesnis už "Asas" jis nebegali tapti administratoriumi. Be to dar būtų gerai ,kad Trout prieš priemant naują adminą pasitartų. Jeigu sutinkate ar prieštaraujate šiai taisyklei rašote šioje temoje ir taip pat parašote kodėl. Taip pat turiu dar vieną idėją ,bet apie ją papasakosiu vėliau.
Na tas dalykas tai taip. bet Justas nemanau kad žiūri kam admin ten duoda tiesiog jam per skype ar kur nors paburia kad tp viskas zjbs ir jis nežiūrėdamas uždeda paskui būna kaip su Yzix ar kaip jis ten o šiaip čia reikia labiau su Justu šnekėt dėl to, kadangi jis čia nelabai būna tai nlb ką ir pasieksim