Aš irgi pritariu, nes ir mane nervina kai užeini į puslapį, o čia betvarkė ir taisyt reikia. O tie gudručiai belekaip pritvirtina naujienų ir tipo jie kieti, kad daug patvirtina. Djarnui pritariu. Labai reiktų Justo apsilankymų dažnesnių ir vėl dedamo darbo į puslapį.
Nu pabandysiu pagaut Justą prie Skype ,pasakysiu ,kad atimtu adminus ir apie naują taisyklę papasakosiu. Taip pat ir jus žiūrėkit ,jei online bus tai papasakokit ir tada bent jau tvarka bus .
Kad nelabai ji matau online paskutiniu metu Kazin ar prades lankytis dazniau. Nes as jam siuliau kad galiu uzsiimti mobilia mobai versija bet atmete mano pasiulyma... Taip Pat buvau uzsimines ir del neaktyviu ar betvarke daranciu nariu kurie gavo admin statusa, taip pat buvau gaves jo pazada atnaujinti puslapi bet deja niekas nepasikeite...
Bet vistiek į šitą puslapį įdėta tiek darbo, o dabar visai jau jį primiršo ir šitą puslapį kūrė ne pats trout, o turbo kiek suprantu? Tai galėtų irgi nors ir dabar, kuris iš jų stengtis, kad puslapis veltui nenueitų kai jau gyvuoja tiek metų o dabar ėmė ir apleido.. Ir Djarnas, kokia ten tavo dar viena idėja?
Man įdomu kuris adminas tvirtina naujienas nesavo vardu. Nes žiūriu yra naujiena mano vardu dabar patvirtinta, bet aš jos netvirtinau.
Edit: viskas ok Paulius nuorodą atnaujino :] galvojau, kad kaip su Yzix nebūtų kai tvirtino netvarkingai ir kitų vardus dėjo, bet čia viskas gerai, nes nuorodą atnaujino