Sveiki noriu insirašyt y s2 Cm12.1 Androida 5.1 buvau insirašes bet buvo tokia problema kad nerode video, o dar kitam rode bet labai prasta kokybe neimanoma ziuret o to man labai reikia. Tai gal kas is patirties zino bande ant s2 ir rade koki cm12.1 andr 5.1 be tokiu bugu? bent jau kad video rodyt ir kitu svarbiu bugu rysio ar pns. P.S dar klausimas yra inrasyt cwm per kuri galima pasileist ROM2 tipo du romus gali turet, tai jei inrasyciau 2 tai labai dauk vidines prarasciau? ir kaip butu viskas tada su 1? nieko jam neatsitiktu programos neisibalansiuot? ar kaip cia pasakius. Domina s2 kas turi ir isbande cm12.1 android 5.1 be tokio video bugo jei zino butu saunu jei pasidalintu. Srry uz klaidas ;D
Kada buvai? O šiaip su custom romais yra toks dalykas: bandai visus tol, kol atrandi neblogą. Aš savo S3 Lollipopo romų gal 10 esu išbandęs ir visus po kelis naujesnius buildus, kol suradau, kurie veikia geriausiai ir labiausiai verti dėmesio.
Be to, dabar pats naudoju Lollipopo romą ant S3. Su Boeffla kerneliu. Tai video paleist negaliu. Kaip buvo ankstesnė versija nebandžiau, bet niekas nesiskųsdavo, tai turbūt paleisdavo video, tai naujausio buildo bugas tiesiog. Nes dabar skundžiasi.
Įsirašai twrp recovery ir pasidarai backupą dabartinės sistemos ir gali bandyt kiek nori romų. O jeigu neturi pc ir negali bandyt kažko, tai sėdi ramus su dabartine sistema ir kažką galvoji tada, kai galėsi bandyt.
na nebent backupa pasidaryt, cwm turiu, bet irtai negelbeja ieskot kas bande reikia nes dbr ner laiko bandyt nebent kokia iseigine kaip bus kaska bandyt pora kokiu laisvu laiku, bet kuriau tema nes gal koks atsiras zmogus isbandes