nes kiek radau visur skirta ant ios 5,arba radau kur galima tik sms perkelt per wifi as noreciau zaidimus muzika ir filmus uztektu ir tik muika blogiausiu atveju bet nieko tokio neradau
Nesamone... Nerandu to tutorial tau... Taciau man vis ramybes neduoda tai kad prisijungt negali prie pc. Laidas originalus? Pc su kokiais win? Kada irasyti? Itunes naujausi (10.7) ?
laidas originlas,pc windowsai 7 ultimate,irasyti gal pries kokius metus,itunes naujausia.buvau pusbrolio irgi iphona 3g pajunges prie pc tai pasijunge itunes pripazysta bet neleido nieko ikelt kazkodel
Neleido nes kita itunes library. Reiskia viskas su dock gerai jei ant kito pc veikia. Taigi reik issiaskinti kodel pas tave neveikia. Panasu kad beda su isb portu. Ko gero isbandes busi jau visus juos. Taciau kaip ilgai laikai pajunges iphone? Ar tik pajungi ir kadangi nieko neivyksta atjungi? Taip pat reiketu pajungti tiesiai i pc, ne per prailgintojus ar kita s. taip pat buna kad kompo priekyje esantys usb portai streikuoja. Ar jungei is galo? Pajunk ir palik 10-15 min turetu atsirasti, jei ne tai gal kas su win. Nes jei butu negerai su dock nebutum prisijunges ir nuejes prie kito pc
netaip supratai,as su savo usb ir prie savo pc pajungiau pusbrolio iphona.tai problema bus paciam telefone,prie pc buvau palikes pajungta neti pasikrove jis o pc jo nepripazino ir su krovimu keista,nes tik kai pilnai pasikrauna parodo % kad jau 100