Ezio
Mano 4s i 5? Nea :] nesutikciau
Ezio
Kiekvienas sprendžia pagal savo išprusimo lygį galiu pateikti paaiškinimą kodėl man mano 4s labiau patinka nei 5. Tačiau tai nesutiks su jūsų nuomonėmis ir vėl gi teks aiškinti. O aš tam ne nusiteikęs
Jmj, ko jūs čia pykstatės. Penktas yra geresnis už 4s. Čia faktas. O ką rinktis, sprendžia pirkėjas, jis perka tai, kas jam geriau..Ezio
Kokybę? Kokią? Kad aliuminis geriau? Nemanau. Tavo reikalas ką tu manai, tačiau aš žinau ką sakau.
Ezio
Kokybę? Kokią? Kad aliuminis geriau? Nemanau. Tavo reikalas ką tu manai, tačiau aš žinau ką sakau.
Lighting'o kontaktų kokybę pamatysim tik po kokių metų naudojimo, tikėkimės, ji nebus prasta. Pas iPhone 4S procesorius ne 1 GHz, bet 800 MHz, nors kaip ir nėra čia didelio skirtumo - vis tiek viską tempia (bent kol kas). Po normalaus Jailbreak'o galėsiu pabandyti susukti kokią apžvalgėlę (gal netgi susikooperuoti su iLT), įvardyti minusus. Per savaitę naudojimo sunku ką nors plataus pasakyti. Po ilgesnio laiko išlys bėdosEzio
Galejau imt 5 bet neemiau nes man 4s labiau patinka. Apzvalga galime kiekvienas daryti, beje pas mane ios6 taip pat, su visomis funkcijomis kurias turi ir 5. 5 as maciau, teko ir palyginti su savo 4s atvirai? Skirtumo didelio nepajutau. Ant vienodo wifi puslapiai krovesi taip pat, vienu metu 4s greiciau, kitu 5. Ju ir skirtumai techniniai nera labai dideli. Isskyrus ram. 5 turi 1 gb, kai 4s 512 mb. Taciau dar nera tokiu programu ant siu prietaisu kad pilnai juos isnaudotu. Procesoriaus dazniai irgi nedaug skirias, jei seki naujienas tai A6 chip yra duol core 1,2 ghz, kai pas 4s stovintis A5 chip yra duol core 1 ghz. Skirtumas daugiau isoriskas nei vidinis. Ir taip 5 kiek didokas. Toks pratestas. Siaip kas mane sudomino tai naujasis lighting conector, taciau man vis klausimas kyla ar tie kontaktai laikui begant nenusitrins? Ka manai? Jie praktiskai atviri.
Teisingai, dauguma zmoniu nemegsta ne tik kad iphone o viso apple. Atvirai man apple asocijuojasi su kokybe, o ju kokybe gera. Tenka daznai dirbt prie apple kompiuteriu tad skirtumas labai jaucias. Taciau 5 kokybe nera tokia jau ir gera. Ji gera, bet galejo padaryti ir geresne. Manau sekanciais metais sulauksime iphone 5s arba iphone 6 kuri gal ir padarys labai greita.