'key, fine... Nors ir teigei, bet, atsimenant, kad esi man padėjęs, nebepulsiuEzio
Nesakau kad viskas yra šūdas, ne. Tiesiog mane tikrai nervina kai visom keturiom atsistoja aiškinti kad tas ar anas geriausias. Taip pirkau 4s nes jau prieš paskelbiant 5 žinojau visas jo specifikacijas. Ir pamatęs kad nelabai skiriasi nuo 4s, apart didesnio ekrano, kiek naujesnio dizaino (kuris gal ir nieko, na bent nugarėlė atrodo gražiai 2 atspalvių), LTE palaikymo, kas dar tik vystymosi stadijoje ir nelabai kur juo pasidžiaugsi. Daigtas geras, bet jis pratestas ir tai, bent mano akims jį daro nepatraukliu dizaino atživlgiu. Niekur neteigiau, kad mano geriausias, nes kiek žmonių tiek ir nuomonių, tačiau čia esantys panašu, kad to suprasti nenori.
http://www.idigitaltimes.com/articles/11651/20121007/update-untethered-ios-6-jailbreak-iphone-5.htmEzio
Tu dėl mano parašo gal? :] tai dėl oficialaus pristatymo. Prilipo ta frazė.
Pritariu. Reikia baigti. As jus surpantu kad perejus tikrai nuo seno modelio prie naujo tai padaro ispudi, taciau kai paciam teko lyginti 4s su 5 skirtuma nelabai ir pajutau. Ir viskas baigiam.
Del ios6 lauzimo, tai jei gerai pamenu vakar skaiciau kad lyg ir rado buda kaip ant iphone 5 paleisti cydia, taciau daugiau nieko kol kas nera. Laukiam toliau