labai laukiau, ziurejau... prezentacijos dalis su iOS7, tiesa pasakius, sušiko nuotaika visam vakarui. As tikejausi kazko naujo, subtilaus ir tikrai appliško, bet tikrai ne i tokio primityvumo puse. Bandymas tai pateikti kaip "grozi paprastume", svelniai tariant, panasu kad nepavyko (kolkas), bent jau stebint per ekrana. Nezinau ar tik as, bet net per kompo ekrana pajutau publikos, esancios prezentacijoj, sumisima ir siokia tokia atmetimo reakcija.
Funkcionalumo pagerejimas, aisku, yra labai geras dalykas, bet su dizainu tai ryskiai nekazka.
Lauksiu galimybes paciupineti aparata su iOS7 gyvai, gal nuomone pasikeis, kolkas jis labai ir labai nekokia. Ir manau kad tokiu nusivylusiu bus nemaza.
p.s. kas supranta rusiskai, galite pasiziureti kaip appleinsider.ru iOS7 beta versija bandosi
Maciau kad iOS fanai pizdavoja ta ios dizaineri net tinklarasti sukure tad manau dauk nesitikekit nieko ten idomaus... Kaip supratau spalvos per riskios...
Na, gavau aš iPhone pasibandymui, instaliavau iOS 7 beta, ir pati sistema - graži, tačiau kai kurios animacijos visiškai nereikalingos, pvz kai paspaudi power mygtuką, nori iškart turėti prieigą prie telefono, o lauki animaciją. Kad ir trumpą, bet nervus tampys laikui bėgant. Sistema dar nestabili, tačiau ji stabilesnė už visas betas, kurias bandžiau nuo iOS 4. Nepatiko visiškai ikonos. Visiškai. Nu tiesiog bjauriai padaryta. Pats dizainas, pati aplinka - neblogai, gal net ir gražu, nors ant juodo iPhone atrodytų nekažką, nes ten viskas tiesiog balta, tačiau tos ikonos tai tikrai neišdrožtos iki galo. Na, iOS 6 Beta 1 iki iOS 6 GM pakito 15%, todėl tikimasi, kad ši iOS pasikeis dar labiau ir joje pridės visokių patobulinimų, kuriuos užsiprašys patys vartotojai. O šiaip... Daug plagiato iš visų OS paprasčiausiai. Nesigailiu, kad iPhone mečiau į šalį. Kažkaip per WWDC man Apple neįrodė, kodėl iOS 7 turi būti geresnė už tarkim tą patį Android, kuriame yra masė pasirinkimo. Dedu viltis į iOS 7 GM ir iPhone 5S. Žiūrėsim, kaip ten bus.
O šiaip, iOS 6 man atrodo daug gražesnis variantas, negu kad dabar.