Sudomino šitas reikės išbandytMantux99
Sveiki, siulau pasidomet echndroix V romu, youtubei yra video ant s2 kaip tik, mane jis suzavejo labai didele sparta bugu kiek skaiciau nebuvo lyg ir
Mantux99
butu gerai, kad atsiliepima koki atsiustum apie echndroix V roma nes jis nera labai populiarus ziuriu, bet kiek skaiciau forumuose, tai nusiskundimu nera lyg ir:
Echndroix V
Mantux99
Ok galeciau ir pats isidiegt, bet pas mane tiek visko prikista i telefona, kad nezinau, ar verta megint. Jei tikrai verta, be abejoniu isirasysiu. Kas labiausiai domina, tai baterijos tarnavimo laikas.
Mantux99
Turiu itarima, kad tas kam nelaiko ant s3, nepadare clear data cache, nes ja reik pravalyt pries rasant ir po rasymo, cia gi buvo del sito dalyko dideles diskusijos tarp s2 vartotoju, kodel vieniems suprastejo baterijos tarnavimo laikas o kitiems nepakito... tai del data cache, jei nepravalai pries rasant, tai kazkoks baterijos failas pasilieka is seno softo ir akumas dirba neteisingai. Tai pamenu kazkas lindo i pati sorfta pas save ir keite ta baterijos failiuka rankiniu budu.
WiLDeR
As asmeniskai kai turejau S2 , tai naudojau NeatROM , Vienas is geriausiu , greiciausiu ir stabiliausiu ROM'u ant S2. http://forum.xda-developers.com/galaxy-s2/development-derivatives/rom-neatrom-lite-extralite-themed-aroma-t1569686
NeatROM yra kuriamas ant originalaus Samsung ROM'o.Mantux99
Yra kitkat, ir visi sitie romai custom yra pagrinde based on cm11 (kitkat), nu apskritai visi yra based on cm. Todel labiausiai traukia isirasyti svaru cm11, bet kai pamaciau jo modifikaciju, kokiu buna, nu tikrai yra daug mielesniu, pvz kaip ehndroix V ( turbut taip rasosi) ir dabar esu pasimetes, nebezinau kuri rasyti