Kartais iš vis neįsijungia, kai įsijungia, rodo tik android krovimosis paveiksliuką, jis juda, veikia, bet niekad neužsikrauna ragelis pilnai, tad juo naudotis neišeina, bandžiau perrašyti softą, neina, ragelis nereaguoja, bandžiau viską, niekas neina, tik kartais įsijungia, ir užstringa krovimasis ant android logotipo( perrašytas buvo softas į official version) tai va, yra du klausimai.
Ar įmanoma man jį sutvarkyti, ir kaip jį sutvarkyti?(ragelis nenurootintas)
Jei nuneščiau į garantinį, man jį sutvarkytų, ar nelabai, nes aš jį prieš tai dar buvau nurootinęs, softą perrašęs.
I Recovery Mode imanoma nueiti? Pabandyk visus cache istrint, wipe padaryt visur ir reseta, jei po sito neveikia, tada dar karta pabandyk oficialu softa irasyt ir koki custom rom. Jei neveiks vistiek tada i garantini arba pas meistrus i koki mttc ar mobili linija. Garantinis tai tau netaisis jei rootintas ir su kitu softu, pripaisis, kad tavo kalte ir mokesi litukus. Bet gali buti dar toks prikolas. Gali buti prie pat mirties pagrindine plokste. Pats turejau ascend g300, tai jam numire pagrindine plokste, o jos pozymiai tokie ir buvo. Neisijunge, arba krauna ir be gyvybes zenklu, dar rodydavo melyna ekrana ir viskas, aisku dar ir striginejo, mirguliavo ekranas. Bet tas g300 buvo vandens mates, tai nezinau kaip tau bus. Bet jei paprasis uz taisyma virs 100lt tada jokiu budu nebetaisyk, toki telefona kaip nauja gali uz tiek paiimt. Geriausiu atveju dar uz ji 50lt gautum jei plokste nebeveiks.
Ne, dabar ragelis nėra nurootintas, iš huawei puslapio firmware perrašęs esu, neveikia niekas jau Neina softo perrašyti, neina atsidaryti recovery modo, kartais išeina įjungti, dabar pabandžiau, iš viso nėjo, man taip pat buvo lagginę pastarasias 3dienas, dar naktį žiūrėjau youtube gal 2valandas, tai gal kokius 5kartus visos programos išsijunginėjo, ten tą rodė lentelę stopped working ar kokią ten :\
Opa, man irgi buvo, kad stopped working ir panasei. Na tai koks 85%, kad perejo pagrindine plokste, jos kaina kaip naujo telefono. Neapsimoka tvarkyti, kaip sakiau pasiseks jei dar kokiam diedui ant daliu su pilna komplektacija uz 50lt parduosi.
O kiek laiko naudojai? Gal jau metas jam buvo sugest? Ta prasme naudotas jau gan ilgai? Siaip romu perrasinejimas gadina ten vidurius ir pagr. plokste. Proco kelimas ir gali buti, gal perkaito pats procas ir pagrindine plokste nebeatlaike. Na tau cia tiksliau meistrai pasakis po apziuros.
Aš kernelį kitą įsirašęs buvau, tai galėjau užsikelti procą iki 1000Mhz ar ko ten, turėjau tik galimybę, bet žiauriai retais atvėjais jį užsikeldavau, ir tai, paskui jį vėl sužemindavau iki 800, aš jį naudoju nuo 2012 liepos mėnesio lygtai, swap dar buvau pasidaręs, ta prasme su kažkokia programa, ten kad temple runą pavežtų, dar kažką ten, nuo jo jaučiu hujnia rageliui pasidarė, irgi, ten jį įjungti gali, išjungti, nuo jo žaidimai veikdavo geriau, bet pats ragelis baisiai laggindavo retkarčiais. Bandysiu kitą savaitę į garantinį nešti, nors koks skirtumas jiem, ar tas softas buvo jiem perrašytas, ar ne imei nekinta, tai gal kaip nors sutaisys dykai ?
Tai as turejes y200 kelias savaites. Buvau isirases kerneli kur 1200mhz berots ir swapinau. Zaidimai aisku zymiai geriau veike, bet tame kernely neveike nei 3g nei wifi ir kamera tada isirasiau oficialu softa ir palikau ramybei telefona, vis dar veikia, dabar lentynoj guli, kartais dar naudojas kai reikia atsarginio. Zinok kai jie prijunks prie kompu ta tavo y200, tai ji viska pamatis, jei pamatis, kad kazkas perrasyta ten kernelis arsoftas tada jau sunkiai, kad uz dykai gausi. Be to siais laikais i toki telefona nebeapsimoka kisti pinigu, tad jau geriau uz 50lt atiduot jei dar kas ims.