Sveiki buvau isirases san andresa pries kelias dienas losiau normaliai o snd isijungiu kai uzkrauna ismeta is zaidimo ir raso ataiprasome gta sa sustojo ir viskas o kaip einu per load game veikia bet kai nueinu vikdyt misija ismeta taip pat, o ant real racing pries kelias sienas losiau o db grafikos kaskokios astrios pasidare ir lagina nzn kas pasidare telefonui gal virusas ar kaskas atsitiko gal bandyti gamykliniu parametru atkurima. ?
Bandyk gamyklinius, jei nepaeis perrasyk visa softa. Modern combat 4 isirasyk ant pabandymo, jei tam tas pats kaip real racing tada ekran lcd suejes tikriausiai jei spalvos astrios. Nu variantu daug gali buti. Beje is kur pirkai telefona?
Pabandyk tuos zaidimus kurie tau nebeveikia normaliai ištrinti ir jei yra susirask naujesnes tu žaidimu versijas ir išnaujo juos instaliuokis ir žiurek tada ar taip pat bus su žaidimu paleidimais ar jau bus susitvarke ir normaliai galesi zaisti
San andrea galiu zaisti bet kai einu ta vienintele misija raso kad gta sa sustojo ir ismeta nzn gal cia bug koks zaidimo, o apie real Racing 3 tai pradejo lagint biski ir grafikos atrodo pasikeite kaskokios " ne smooth" tapo nzn kaip isireiksti masinu kampai netokie kaskaip bet jauciu cia ne lcd problema nes pries savaite pirkau nauja is salono ir dar viena beda kad kaista lb iki 41 c normalu ? Ar kenkia jei toliau kaista kai losi ??
Mano mainimu jei tau pradeda kaisti galinis dagtelis nuo to tau turetu greiciau negu iprasta baterija išsikrauti esu turejas nokia kuriai irgi kaisdavo baterijos dagtelis gan gerai tai tada nebesinaudodavau telefonu kol neatves kad neuzsidrostu bet vistiek po kaskiek laiko nusprogo baterija
Nebijok del tos baterijos, tavo telefone yra thermal trootling technologija, kuri suletina procesoriaus pajeguma kai baterija uzskaista iki tam tikro lygio. Zinoma tada zaidimai pradeda laginti kiti net labai. Visi nexus 4 kaista kaip keptuve.
banzdiau isirasyt kelias versijas modern combat 4 su data failais ir visalaik paleidus ismeta is zaidimo ir raso deja, mc4 sustojo. DEL KO TAIP YRA ??? MACIAU KITI LOSIA NRML ANT NEXUS 4 ????