Na parametruose pasirink, kad irasinetu programas tau tiesiai i korta (na bent jau chujovejai tai turi :] ) o del skambinimo su vaizdu tai nzn, kiek zinau mano chujovejui skambinima su vaizdu padare tik ant ics, nes mat kitaicai darydami gb, mazumele apsizioplino :]-SpB
Nu aciu uz patarima, mano ir dabar lagina, pvz kai isijungi telefona, ir ta peveiksliuka parodo, suskamba melodija ir tokios laginancios bangos nueina, arba kai uzrakintame ekrane paspaudai ant ekrano ir tik po kokiu 2sec tos bangos vel nueina :] Dar noreciau paklaust kaip skambinti su vaizdu ant androido ir kaip padaryt kad is google play viska siustu i atm. korta o ne i telefono atminti
Arba seip is oro buna dingsta failai, programos po atnaujinimu, meniu ieini, o ten apsoliuciai nieko nera :] va tai ir yra androidas, aisku daugeli problemu as issprendziu perkraudama tel, bet seip tai jau susigyvenau su tuo, ir dar, mano manymu senieji symbianai buvo zymiai stabilesni, ir belekiek kartu persirasius os jokiu problemu nebudavo (kai tuo tarpu, forume,androidu skiltyje, rasi pilna skundu ir pan, kaip ju tel sugedo vien tik bandant ka nors perrasyt).-SpB
Ne del zaidimu kalba eina. Kuo tau blogas motorola? uz galaxy y geresnis tiesiog iphone geriau suderintas us savo OS, o androidas yra nestabili os, kartais netgi pakimba arba lagina