1.) Nokia (nepamenu modelio) - Labai patiko, puikiai tarnavo metus, labai panašus į n73 tik ekranas toks išsikišęs iš korpuso į šonus, atidaviau broliui,pametė 2.) Nokia 5320 XM - ŠAUNUS daiktas tūrėjau 2m, brolis į agliją išsivežė ir draugui atidavė... Dar dabar jo noriu 3.) Nokia 5230 - Netyčia tele2 davė antrą, negražinom, vieną pavogė, antrą pamečiau :] 3.) Samsung Galaxy 3 - Nenoriu nė kalbėt... Šūdo gabalas... Parduotas. 4.) Sony Ericsson Xperia Arc - patiko pardaviau, bšk gailiuos 5.) iPod Touch 4G 8Gb - Dar dabar turiu sudaužytas mėtos.. Patiko labai STILL WORKS 6.) iPhone 4S - AMAZING!!! Tik maža atminties
1.) Sony eriksonas T100 - pirmas telefonas, veike, tik ne spalvotas ekranas 2.) Nokia 7260 - klavitura visa neveike, bet šiaip geras buvo telefonas chatinimui 3.) Nokia 5300 XM - ilgai turetas ir vis veikiantis telefonas 4.) Nokia 5230 - dabar turiu
1. Siemens A35 (Mama atidave, kai man buvo 6 metai, taip dzigiausi juo Veliau buvo isrinktas dalimis is neturejimo ka veikt ) 2. Siemens kazkoks ( Tevas po 2 metu atidave, tada buvau "kieciausias" tarp klasioku ) 3. Samsung B300 (Nemirtingas. Meciau i siena spardziau, o jam tik akumas issitaskydavo ir laikinai ''numirdavo'' Po dvieju metu naudojimo imerkiau i vandeni, veliau izdziovinau, bet kazkodel akumas nebelaike. Isidejau kito, bet vistiek buvo tas pats. Todel tiesiog ikisau i stalciu ir palikau likimo valei. Pries pora menesiu itraukiau ji ir net pavyko ijungt.) Samsung S520 (Ispradziu patiko, poto pradejo lagint ir siaip uz*iso, todel po nepilnu metu naudojimo tiesiog imeciau i stalciu ir perejau prie androido. Dabar naudoju kaip antra, arba atsargini tel.) Lg P500 Optimus One ( Dabartinis telefonas, pirmas androidas. Ispradziu patiko, dabar praejus metams jo naudojimo, jame izvelgiu vis daugiau minusu.
1.nokia (modelio nepamenu) -senas eraz telas tik greit genda kaip metai is 3 auksto 2.samsung (modelio tai pat nepamenu)-nielas nenaudoja guli stalciuje 3.sony ericson-vidurinis mygtukas sugedo tai padegiau 4.siemiens-is nerwu sudauziau ekrana 5.nokia 3120 cllasic( tiksliai neatsimenu modelii)-zjbs telaz bet kazkas nubizdino 6.nokia 3500- ismaudziau gal 4 kartus,o parejo del to kad nukrito ant zemes is ranku 7.sansung s5230-sudauze draugas ekrana o as jam neticia danti ismusiau 8.huawei ascend y200- naudoju bet man jis nlb
1. Siemens A35. Atidave pusesere kai buvau 5-6m. gera veikianti telefona... jau po dvieju dienu sugedo mikrofonas. sulauziau 2. Kazkoks senas Motorola su antena. sulauziau 3. Nokia 3510i atidave brolis . Toks geltonas svieciantis is sonu telefonas su spalvotu ekranu, zaidimais ir NET WAP INTERNETU :] . sulauziau 4. SE k700i nerealus telefonas gavau per kaledas jame buvo jau ir kamera,neblogas internetas ir net 41MB VIDINES ATMINTIES jame buvau prirases daugybe zaidimu. Sulauziau 5. SE w850i storulis telefonas pats geriausias man is visu turetu, noreciau dabar ji pamaigyt turejau ten apie 110 zaidimu kurie veliau del kazkokio bugo pasidvigubino ir galiausiai pasiketurgubino :] . sulauziau 6. SE W580i beveik kaip w850i tik zymiai plonesnis ir be 3G. Bemetydamas nuluzo ijungimo mygtukas todel dabar jis isijungia tik padarius sujungima su adata pridejus prie ijungimo mikroschemos :] voliojasi stalciuj kai norisi palost java zaidimukus isitraukiu 7. HTC Hero. Pirmasis touchas. Lago gabalas. Pardaviau papigiai 8. Samsung galaxy gio. Gavau dovanu.. irgi nieko gero.. po 1.5 sav pardaviau 9. iPhone 3G. Pirma atrode nerealus bet po metu naudojamu taip uzkniso jo nerealus lagas. Pardaviau 10. Samsung Galaxy S Plus. Dabartinis